Etusivu
Yritys
laadunvalvonta
Tuotanto
Ammattirakentajalle
Korjausrakentajalle ja saneeraajalle
Oma koti
Maatalous
Innovaatiot
Kohteet ja mallit
Yhteystiedot
TARJOUSPYYNTÖ

Ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen:

Ammattirakentajalle

Omakotirakentajalle

OMA KOTI ELEMENTEISTÄ

Kerralla valmista

Betonielementeistä rakennettu talo on kestävä, lämmin, paloturvallinen ja energiatehokas. Elementtien asentaminen on nopeaa ja viimeistelytöihin siirrytään vaivattomasti. Betonielementeistä valmistettu talo on huoltovapaa, pitkäikäinen ja säilyttää hyvin arvonsa.

Tuotteet

Tyypillisiä pienrakentajille toimitettavia elementtejä ovat:

  • sokkelit
  • julkisivut
  • parvekelaatat
  • pilarit
  • väliseinät ja tukimuurit.

Lisäksi toimitamme erikoiselementtejä, kuten graafisella kuvioinnilla ja luonnonkivillä pinnoitettuja elementtejä. Toteutamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan myös asiakkaan omia ideoita.

Valmistamme julkisivuelementit yleensä ns. sandwich-elementteinä. Sandwich-elementti koostuu kerroksista: betonisesta ulkokuoresta, lämmöneristeestä ja betonisesta sisäkuoresta. Elementin kuoret sidotaan toisiinsa koko elementin korkeudelta sideraudoitteilla, ns. ansailla. Haluttaessa sandwich-elementti voidaan tehdä tuuletusraolla, joka varmistaa elementin rakenteen toimivuuden myös hankalissa olosuhteissa.

Paljon erilaisia väri- ja pintamateriaalivaihtoehtoja

Julkisivuelementit voidaan valmistaa harmaasta tai väribetonista, pestynä, hapotettuna, hiekkapuhallettuna tai maalausalustaksi käsiteltynä. Elementtien ulkopintana voidaan käyttää tiili-, klinkkeri- tai kivipintaa. Valmistamme myös rapattavaa ja graafista julkisivua. Elementit toimitetaan työmaalle lämmöneristeet sääsuojattuna. Saumaton rappaus tehdään työmaalla elementtiasennuksen jälkeen.

Esimerkkejä löytyy pintamateriaalit-osiosta.