Etusivu
Yritys
laadunvalvonta
Tuotanto
Ammattirakentajalle
Korjausrakentajalle ja saneeraajalle
Oma koti
Maatalous
Innovaatiot
Kohteet ja mallit
Yhteystiedot
TARJOUSPYYNTÖ

Ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen:

Ammattirakentajalle

OmakotirakentajalleOMA KOTI ELEMENTEISTÄ - TARJOUSPYYNTÖ

Takaisin Oma koti elementeistä sivulle

Tarjouspyyntö

Elementin hinta muodostuu monesta eri tekijästä. Tästä syystä tarvitsemme tarjouksen tekoa varten kirjallisen tarjouspyynnön sekä mahdollisimman yksityiskohtaiset suunnitelmat. Tarjouspyynnössä tulee ilmetä tilaajan yhteystiedot, elementtien toimitusosoite ja elementtien toimitusaika.

Tarjouspyynnön liitteenä tulee olla elementtisuunnitelmat (vähintään 1 elementtisuunnitelma/ rakennetyyppi). Elementtisuunnittelun yhteydessä on suositeltavaa huomioida elementin suurin sallittu koko: korkeus 4200 mm x leveys 7200 mm ja suurin sallittu paino 12,5 tn. Jos nämä arvot ylittyvät, on asiasta sovittava erikseen.

Meillä ei ole omaa elementtien asennuspalvelua.

Omakotitalojen tarjouspyynnön käsittelyaika n. 2 viikkoa.

Tilaus

Tilaus tarvittavista elementeistä tulee tehdä kirjallisena. Tilauksen saavuttua teemme myynninvahvistuksen. Myynninvahvistuksen jälkeen tehtävistä muutoksista aiheutuu lisäkustannuksia.

Tuotanto

Elementtien viimeistely, varastointi sekä lastaus tapahtuvat sisätiloissa, jolloin voimme varmistaa tuotteidemme korkean laadun, hyvän lujuuden ja kuivumisen myös kylmänä vuodenaikana.

Valkobetoniset pilari- ja pielielementit toimitetaan tehtaalta työmaalle kiristemuoviin pakattuna likaantumisen estämiseksi. Huolellinen varastointi työmaalla takaa laadun säilymisen.

Ennen valmistuksen aloittamista kohteesta pidetään mallielementtikatselmus.

Valmistus

Elementtien viimeistely, varastointi sekä lastaus tapahtuvat sisätiloissa, jolloin voimme varmistaa tuotteidemme korkean laadun, hyvän lujuuden ja kuivumisen myös kylmänä vuodenaikana.

Toimitus

Normaalissa tilanteessa toimitusaika on 6 - 8 viikkoa valmistuspiirustusten saapumisesta tehtaalle. Elementtikuormat on tilattava kirjallisesti työmaalle 5 työpäivää ennen toimitusta.

>

Kuljetus työmaalle tapahtuu suojalaidoin varustetuissa erikoisautoissa. Ennen elementtitoimitusta on varmistettava, että työmaalle on raskaan kuljetuskaluston kantavat kulkutiet, elementtien siirtämiseen ja paikalleen asentamiseen riittävä nostokalusto sekä ammattitaitoiset asentajat. Elementtien purku- ja asennusvaiheessa on kiinnitettävä erityistä huomiota työturvallisuuteen.

Elementtien vastaanotto ja varastointi

Tilaaja ottaa vastaan tilaamansa elementit. Mikäli elementeissä on huomautettavaa, on siitä tehtävä merkintä toimitusta vastaavaan kuormakirjaan. Elementtien hintaan sisältyy yksi tunti purkuaikaa, ylimenevä aika laskutetaan tilaajalta.

Elementtien purku suoraan maahan on ehdottomasti kielletty. Elementit on aina purettava tukeviin kampa- tai A-pukkeihin. Pukkien alle on asennettava tukevat tuet, esimerkiksi pelkkahirret.

Lämmöneristetyt sekä muut elementit on suojattava säältä esimerkiksi kevytpeitteellä. Elementtien suojaaminen kosteudelta on tärkeää kalkkihärmän ja värivaihteluiden estämiseksi. Suojaamisella vähennetään myös elementtien jälkipuhdistuksesta aiheutuvia kustannuksia.

Toimituksen jälkeen

Kohteessa tehdään tarvittaessa lopputarkastus, kun kohteen kaikki elementit on toimitettu. Asennus- ja rakennusvaiheessa mahdollisesti tapahtuneiden rikkoutumisten korjaamiseen voimme tarjota ammattitaitoista korjauspalvelua.

Laadun ja jatkuvan kehityksen ylläpitämiseksi toivomme saavamme palautetta elementtitoimituksesta.