Asiakunnossa.

Betonielementtirakentamisen edelläkävijä jo vuodesta 1953.

Joutsenon Elementti Oy
Puusementintie 2
54100 Joutseno
Puh. 0207 659 880

Seppolantie 4
48230 Kotka
Puh. 050 472 8499
Yhteystiedot

Joutsenon tehtaallamme on ollut rakennuselementtien valmistusta jo vuodesta 1953. Alkuvuosina tehtaalla valmistettiin puusementtilevyjä ja ensimmäiset betonielementit tehtaallamme valmistettiin Suomen ensimmäisiin elementtitaloihin 1960-luvun alkupuolella. Nykyisin toiminnassa oleva Joutsenon Elementti Oy on vuonna 1994 perustettu yksityisessä omistuksessa oleva yritys.

Nykyinen toimintamme keskittyy ammattitaitoisen henkilöstön valmistamiin korkealaatuisiin betonielementteihin, joiden turvallisuus, terveellisyys ja laadukkuus ovat toimintamme kulmakiviä. Näiden asioiden varmistamiseksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota muun muassa laadunvalvontaan sekä henkilöstömme ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

.

Toimintamme kulmakivinä toimivat 3 keskeistä arvoa, jotka ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme.


Tahdomme mahdollistaa työntekijöillemme hyvän elämän

Joutsenon Elementti arvostaa ammattitaitoisia työntekijöitään ja mahdollistaa heille hyvän elämän. Tarjoamme miellyttävän työympäristön ja turvallisten työvälineiden lisäksi mainiot työsuhde-edut, joiden avulla pidämme itsestämme ja läheisistämme huolta.


Asiakkaille miellyttävä kokemus

Kokeneista moniosaajista muodostuvan henkilökuntamme tavoitteena on luoda asiakkaillemme miellyttävä kokemus kaikissa tilanteissa, joissa me tai valmistamamme tuotteet vaikuttavat asiakkaidemme tyytyväisyyteen.


Turvallinen, terveellinen ja laadukas elinympäristö

Tärkeimpänä työtämme ohjaavana arvona ja työmme laadun mittarina pidämme valmistamiemme elementtien ympäristössä tapahtuvaa elämää vielä vuosikymmenienkin kuluttua. Haluamme rakennusten käyttäjien, kuten koululaisten, asukkaiden ja työntekijöiden olevan tyytyväisiä elinympäristönsä turvallisuuteen, terveellisyyteen ja laadukkuuteen.

Elementtien mittatarkkuus ja vastaavuus suunnitelmiin tarkastetaan ja dokumentoidaan jokaisesta tehtaaltamme lähtevästä elementistä. Varastoimme tehtaallamme kaikki lämmöneristeelliset elementtimme lämpimässä sisätilassa kunnes ne toimitetaan rakennuskohteeseen.


AAA Korkein Luottoluokitus
Kauppalehti Kasvajat 2018
Kauppalehti Menestyjät 2018
Luotettava Kumppani